fbpx

Da Henrik Gundersen solgte huset for å kjøpe leilighet ved sjøen i Haugesund, manglet han lagringsplass for bobilen. Eget lager fra Lagerseksjoner løste saken.

 

– Her på Vestlandet er det mye dårlig vær på vinteren, men nå vil bobilen stå i et frostfritt miljø med lademuligheter, avløp og vanntilkobling. Det bevarer bobilens verdi å ha den lagret trygt og isolert. En lagerseksjon er derfor den perfekte måten å oppbevare bobilen på, mener kjøper Henrik Gundersen.

Med 25 års fartstid fra bobilbransjen kan man trygt si at Henrik Gundersen fra Haugesund har lang erfaring når det kommer til oppbevaring av bobil for å unngå både frostskader, rust, slitasje fra hardt vær og generelt tidens tann.

Solgte huset – manglet lagringsplass for bobilen

Han er en av dem som nå har sikret seg en lagringsenhet på 72 kvadratmeter ved Aksdal Næringspark like utenfor Haugesund, som skal være «innflyttingsklar» i løpet av 2022.

– For 10–15 år siden var det en voldsom vekst i bobilmarkedet. Flere som kjøpte bobil da er nå i aldersgruppen 60-pluss og ønsker å selge huset for å flytte til leilighet. Det har jeg selv gjort. Utfordringen er at det bygges mange leiligheter uten lagringsplass for bobil. Lagerseksjoner er derfor løsningen, mener Gundersen.

Her kan du se prisliste og prospekt for ditt nye lager i Aksdal

Denne artikkelen ble også publisert i Haugesunds-avis som annonsørinnhold, les den her.

Tror på markedet i Haugesunds-området

lagringsplass for bobilen ypperlige i aksdal næringspark, Haugesund

Lagerseksjoner AS er i dag landets største leverandør av lagerseksjoner, og har siden oppstarten i 2017 solgt cirka 700 seksjoner fra Lillesand i sør til Trondheim i nord.

Petter Bjarnastein, en av gründerne av Lagerseksjoner, forteller at selskapet nå vil satse i Haugesund. En av årsakene er nettopp det store caravan- og bilmiljøet her.

– Vi ser at bobil-kunder vil være en god match med vårt produkt, enten de bor i leilighet eller i enebolig. Å bygge en ekstra garasje blir fort kostbart, her får du det ferdig bygd og nøkkelen rett i hånda ved overtakelse. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for folk, og bygger det slik vi kunne tenke oss det selv. Folk trenger ekstra lagringsplass for bobilen også i Haugesund.

Værutsatt lagringsplass for bobilen

Innvending - her seees en bobil lagret. Lagringsplass for bobilen er ypperlig her.

Bjarnastein fremhever også fordelen av å få bobiler, båter og andre eiendeler lagret innendørs i værharde kystmiljø – som absolutt er tilfellet i Rogalands-distriktet.

– I denne landsdelen er det mye hardt vær og vind. Da kan det være godt å få ting innendørs. Hvis det attpåtil lønner seg for kjøper, så er det «god graut» som jeg ville sagt, sier Bjarnastein og legger forklarende til:  

– Det kan fort bli en lønnsom innvestering, sier Bjarnastein.

Eie fremfor leie

Lagringsplass for bobilen ypperlige i Aksdal Næringspark

Her fra overtakelsen av tomta i Aksdal

 

Lagerseksjoner driver ikke med utleie av lager, men kun rene salg av seksjoner på standardstørrelsene 72 og 144 kvm. Lagerseksjonene er fleksible innenfor aksesystemet; 72-144-216 m² – også større om man ønsker det. Miste størrelse som selges er 72 kvm.

Fordelene med eierskap gjelder både i forhold til fleksibilitet til å hente ut bobilen året rundt og til økonomi.

Hvorfor blir det lønnsomt for kjøper å kjøpe en lagerseksjon?

– Verdien på eiendelene holder seg lenger ved å bli godt tatt vare på. Lagrer du utendørs risikerer du synlige slitasjeskader og frostskader. Ved å plassere ting innendørs investerer du heller i noe varig – i vårt tilfelle: eget lager, der du selvsagt også får med deg verdiøkningen i eiendomsmarkedet generelt. Dette er god forvaltning, mener Bjarnastein.

Ved Aksdal Næringspark skal 48 lagerseksjoner fordeles på fire bygg.

Bygg 1 og 2 har overtagelse i løpet av 2022. I 2021 startet salget av disse. Salget fortsetter på trinn 3 og 4 utover i 2022. 

LES OGSÅ: – Lagerseksjonene passer mitt formål perfekt

Passer både til bedrift og privatperson

Lagerseksjonene har så langt blitt kjøpt av både privatpersoner og bedrifter, hvor privatpersonene har hatt mest behov for en plass for bilhobbyen eller lagringsplass for bobilen og båten.

Det er også mange bedrifter som kjøper lagerseksjoner til sine formål.

LES OGSÅ: Eier eget lager til bedriften: – Et ypperlig valg for oss

lagringsplass for bobilen

Lagerseksjon-kunde Hendrik Gundersen, som primært skal bruke lagerplassen i Aksdal til lagringsplass for bobilen, ser også flere fordeler med å eie fremfor å leie.

– Å eie en lagerseksjon er smart. I min lagerseksjon blir det plass til to bobiler, som gjør at jeg for eksempel kan leie ut den andre plassen. Det kan også gjelde båter. Så jeg anbefaler virkelig andre å skaffe seg en lagerseksjon, sier Gundersen.

Lagerseksjonene vil ligge lokalisert i Aksdal Næringspark, og vil være isolert med innlagt vann og avløp i hver enkelt seksjon.

Gulvet støpes i støvbundet betong. Ytter- og innervegger har isolerte sandwichelementer, med elektrisk leddheisport med vinduer og fjernkontroll til hver enkelt seksjon – som også har hvert sitt strømskap.

Kort oppsummert: Den ideelle måten å oppbevare bobiler på.

Se prospektet med tekniske detaljer her

Lagerseksjoner i Aksdal, Tysvær (10 min fra Haugesund)

Nye lagerseksjoner i Aksdal Næringspark, Tysvær.

Nå starter vi salget på trinn 1. 

Lagerseksjoner i Aksdal, Tysvær (10 min fra Haugesund)

Nye lagerseksjoner i Aksdal Næringspark, Tysvær.

Nå starter vi salget på trinn 1. 

Lagerseksjoner i Aksdal, Tysvær (10 min fra Haugesund)

Nye lagerseksjoner i Aksdal Næringspark, Tysvær.

Nå starter vi salget på trinn 1. 

Lagerseksjoner i Aksdal, Tysvær (10 min fra Haugesund)

Nye lagerseksjoner i Aksdal Næringspark, Tysvær.

Nå starter vi salget på trinn 1. 

Lagerseksjoner i Aksdal, Tysvær (10 min fra Haugesund)

Nye lagerseksjoner i Aksdal Næringspark, Tysvær.

Nå starter vi salget på trinn 1. 

Ja takk, jeg er interessert i kjøp av lagerseksjon i Aksdal nær Haugesund.

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt med deg