fbpx

– Å kjøpe lager til bedriften gir fleksibilitet og full frihet. Flere og flere bedrifter har nå fått øynene opp for denne lagringsmuligheten.

Det sier med-gründer i Lagerseksjoner AS, Petter Bjarnastein. Han tror dette skyldes fordelene du som kjøper får som bedriftskunde.

Lager til bedriften gir fleksibilitet og frihet

Petter Bjarnastein, gründer av Lagerseksjoner.

 

kjøp lager til bedriftenVi har lagerseksjon til salgs bl.a. i både Oslo og på Hamar – sjekk ut våre lokasjoner og se om vi bygger nær deg. 

LES OGSÅ: Eier eget lager til bedriften: – Et ypperlig valg for oss

 

Kjøp lager til bedriften – og du får flere fordeler

Kjøper du lager til bedriften kan det være selskapet som står som eier. Da er det flere fordeler.

– Kjøper du som bedrift er det noen andre økonomiske prinsipper som slår inn. Det mest vesentlige her er mva-fradrag for de som er berettiget til det, samt at driftskostnadene vil kunne utgiftsføres, noe som dermed gir en lavere skatteberegning for bedriften.

  • MVA-fradrag: Er bedriften mva-registrert kan du få en «justeringsavtale for refusjon av merverdiavgift«. Du vil da i løpet av en 10-års periode få refundert mva på byggekostnaden for din seksjon. For en seksjon på 72 m² vil denne normalt utgjøre ca. 100.000 NOK, slik at du årlig vil få tilbakebetalt ca. 10.000 NOK i mva-refusjoner de neste 10 årene. Alle våre priser er for øvrig inkludert merverdiavgift.
  • Avskrivning med skattefradrag: Lagerseksjonen din vil som aktivert eiendel avskrives over tid, som vil gi en positiv skatteeffekt på driftsregnskapet.
  • Driftskostnader: Utgifter som f. eks. strøm, vann, kommunale avgifter og andel felleskostnader vil kunne utgiftsføres i selskapet.

LES OGSÅ: Dette koster det å kjøpe og eie en av våre lagerseksjoner

Andre fordeler/muligheter: 

  • Eierseksjon – dvs. at man kan ta pant i seksjonen. Den kan også videreselges.
  • Noen kjøper en eller to seksjoner mer enn de trenger i øyeblikket. Da oppnår bedriften en ekspansjonsmulighet i fremtiden. Disse seksjonene blir av mange finansiert med utleie i mellomperioden frem til de får bruk for den selv. Evt. kan bedriften selge den senere hvis de trenger å frigjøre kapitalen. Historisk sett har re-salg blitt gjort med en solid verdistigning.

Større andel bedrifter

Lagerseksjoner har solgt nærmere 400 lagerseksjoner i 2021, som leveres i år og neste år. Av disse skal over 250 leveres før nyttår.

Fremdeles er det privatpersoner som kjøper flest lagerseksjoner av oss, men vi ser at tallet for bedrifter som kjøper lager øker jevnt og trutt.

Lagerseksjoner oppfører lagerbygg som deles opp i seksjoner og selges til private og næringslivskunder. Seksjonene er standardiserte, holder høy kvalitet og er optimaliserte for å gi brukerne størst mulig fleksibilitet.

Ved å kjøpe lagerseksjon av oss, blir du eier av ditt eget lager – utenfor husets fire vegger.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Bilde i toppen er av aniset from Pixabay.

 

 

Vil du ha mer info?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.