fbpx

LAST NED PRISLISTE BYGGETRINN 1 (BT1)

LAST NED PRISLISTE:
BYGGETRINN 2 (BT 2)

Ja takk, jeg er interessert i kjøp av lagerseksjon på Gjøvik

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt med deg

Nye lagerseksjoner i Skjerven Næringsområde på Gjøvik

 

Allerede etter kort tid er det snart utsolgt på byggetrinn 1, kun en stk på 144 kvm og en stk på 72 kvm igjen. 

NB! Best pris i byggetrinn 1 – førstemann til mølla.

Vi har nå begynt salget av de 7 første lagerseksjonene på trinn 2. Ta kontakt for mer info om BT2. 

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Vi har solgt ca. 500 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere i Aksdal, Lillesand, Grimstad, Arendal, Skien, Bø, Sandefjord, Enebakk, Dal (Gardermoen), Sarpsborg, Moss/Våler, Hamar, Sviland, Vagle (Sandnes) og Trondheim. Nå skal vi tilby vårt konsept også på Gjøvik. Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se også referanser på vår hjemmeside.

Seksjonene er isolerte, og fleksible på størrelse og type bruk. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber og har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Dette er en god investering, og du er ikke avhengig av andre. Her bestemmer du selv. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon.

Se også våre referanser.

 

Adkomst

Se bilder i Finn.no-annonse. 

 

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 144, 216 kvm osv.).

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Gjøvik