fbpx

LAST NED PRISLISTE:
BT 2

Ja takk, jeg er interessert i kjøp av lagerseksjon på Gjøvik

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt med deg

Nye lagerseksjoner i Skjerven Næringsområde på Gjøvik

 

Allerede etter kort tid er det snart utsolgt på byggetrinn 1, kun en stk på 144 kvm igjen. 

Salget av lagerseksjoner er i gang på trinn 2. Se prisliste og ta kontakt for mer info om byggetrinn 2 (BT2). 

Lagerseksjonene leveres med:

  • opplegg for vann, avløp/toalett og fiber
  • elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.
  • underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet
  • hvert bygg er sikret med betongbrystning ca 100 cm opp på yttervegg (dette er svært viktig for å unngå slitasjeskader på vegg over tid)

Hva:

  • Selveid lager i egen seksjon i felles bygg. Sameiet drifter hvert enkelt bygg – du kjøper bare selve seksjonen.
  • ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har også god plass til utstyr og verktøy.
  • Standardstørrelser på 72 og 144 kvm (mulig å slå sammen 2 stk 72 kvm til en 144 kvm – eller øke fra 144 til 216, 288, 360 osv. 72 kvm er minste nedre størrelse)
  • isolerte
  • fleksible på størrelse og type brukHvorfor leie når du kan eie selv? Hvorfor bygge selv, når du kan få det bygd? Dette er en god investering, og du er ikke ansvarlig for noe eller avhengig av andre.

Hvem: 

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Siden vår spede start i 2017, har vi solgt over 500 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere i Aksdal, Lillesand, Grimstad, Arendal, Skien, Bø, Sandefjord, Enebakk, Dal (Gardermoen), Sarpsborg, Moss/Våler, Hamar, Sviland, Vagle (Sandnes) og Trondheim. Nå tilbyr vi vårt konsept også på Gjøvik. Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se referanser her eller her på Facebook.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Dette er en god investering, og du er ikke avhengig av andre. Her bestemmer du selv. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon.

 

 

Adkomst

Brattengvegen xx, 3407 Gjøvik. Området ligger i samme næringsområde som bl.a. Hunton Fiber AS og Norsk Trefiberisolering AS. Se Finn.no-annonse. 

 

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 144, 216 kvm osv.).

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Gjøvik