fbpx

Lagerseksjoner på Hamar

Nye lagerseksjoner i Hamar Næringspark Nord på Furnes.

Lagerseksjoner på Hamar

Nye lagerseksjoner i Hamar Næringspark Nord på Furnes.

Lagerseksjoner på Hamar

Nye lagerseksjoner i Hamar Næringspark Nord på Furnes.

LAST NED PRISLISTE

Ja takk, jeg er interessert i kjøp av lagerseksjon i Hamar

Fyll ut skjemaet under, og vi tar konakt med deg:

Nye lagerseksjoner på Hamar Næringspark Nord på Furnes.

Salget har startet på byggetrinn 2!

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Vi har solgt ca. 500 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere i Aksdal, Arendal, Lillesand, Grimstad, Skien, Bø, Sandefjord, Enebakk, Sarpsborg, Moss/Våler, Hamar, Gjøvik, Sandnes og Trondheim. Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se også våre referanser.

Seksjonene er isolerte, og fleksible på størrelse og type bruk. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber og har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Dette er en god investering, og du er ikke avhengig av andre. Her bestemmer du selv. Vi starter byggingen til våren og har første bygget klart til oktober 2021. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon i Hamar.

 

Adkomst

Ta av E6 ved avkjørsel nr 70. Kjør rv. 1778 1,6 km mot nordøst, og ta til venstre inn til Hamar Næringsområde Nord.

 

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 145, 217 kvm osv.).

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Hamar Næringspark Nord.

Hamar Næringspark Nord