fbpx

5 av 5 stjerner

– Jeg kjøpte lagerplass i første byggetrinn på Østerhus. Løsningen er optimal for meg. Har fått både hobbyrom, verksted og plass til bobil og båt, alt på 60 kvadratmeter. Jeg har utnyttet plassen ved å bygge mesanin på 12 kvadratmeter . Helt perfekt.

Rune Andersen

5 av 5 stjerner

– Jeg er veldig fornøyd. Passer mitt behov perfekt. Jeg lagrer gamle veteranbiler og har plass til seks biler i mitt lager. Mitt lager ligger på Østerhus og er på 60 kvadratmeter. Skulle gjerne hatt enda litt bedre plass.

Egil Salvesen

5 av 5 stjerner

– Lagerløsningen fungerer flott for meg. Kjøpte i andre byggetrinn på Østerhus. Jeg driver eget malerfirma og lagrer maling, utstyr, båt tilhenger og bil. Jeg har 120 kvadratmeter og lageret er frostfritt.

Leif Arnevik

5 av 5 stjerner

– Jeg er kjempefornøyd. Jeg kjøpte 120 kvadratmeter lagerplass i Østerhus til privat bruk. Her oppbevarer jeg campingvogn, båt og alt annet utstyr jeg ikke vil ha på gårdsplassen hjemme. Dette blir min private garasje og hobbyrom.

Jan Vold

5 av 5 stjerner

– Garasjen hjemme ble for liten og jeg trengte mer lagerplass til alt fra hagemøbler til båt og bil. Nå har jeg snart fylt lagerseksjonen på 72 kvadratmeter i Lillesand også. Burde nok hatt en som er dobbelt så stor. Kjempefin løsning for meg.

Oddbjørn Skogstad

5 av 5 stjerner

– Jeg har leid en 145 kvadratmeter stor seksjon i lagerbygget på Kjerlingland i Lillesand. Her lagrer jeg båt, bobil. Jeg driver eget transportbyrå og får også plass til dekk og verktøy. Det var vanskelig å oppdrive lagerplass i Lillesand og denne løsningen var midt i blinken for meg.

Tor H. Myhre

5 av 5 stjerner

Vi driver Elite vinduspuss og trengte en sentral lagerplass på Sørlandet. Lagerseksjonen på Kjerlingland i Lillesand ligger tett på E18 og passer perfekt for vår virksomhet. Prisen er rimelig og beliggenheten perfekt.

Jan F. Hoffmann

5 av 5 stjerner

– Har nettopp kjøpt to lagerseksjoner på Rødmyr i Skien som jeg har slått sammen til en på 144 kvadratmeter. Jeg driver i bygningsbransjen og skal bruke lageret til å lagre materialer, verktøy og annet utstyr. Lageret har en fin beliggenhet og utforming i forhold til mitt behov.

Hans Tarjei Midtbø

5 av 5 stjerner

– Lager som dette er ikke å oppdrive der jeg bor i Oslo. Jeg er kjempefornøyd med lagerseksjonen min på Rødmyr i Skien. Høyt under taket, praktiske porter grei beliggenhet og pris. Syns jeg har fått mye for pengene.

Tore Johan Floberg

5 av 5 stjerner

Vi er fornøyd med service og oppfølging fra selger i salgsprosessen. Litt dyre priser på tillegg fra underleverandører.

Jan Eric Haaversen

5 av 5 stjerner

Da bygget er oppført etter gjeldende regler, kan jeg trygt leie ut til andre og vite at forsikringen er i orden.

Kjell Solheim

5 av 5 stjerner

God kommunikasjon og service fra selger. Lageret fungerer kjempebra og passer oss som en liten bedrift helt utmerket.

Ulrik Halvorsen

5 av 5 stjerner

Vi har kjøpt 2 lagerseksjoner. For oss passer seksjonene vårt formål perfekt, med mulighet for innvendige tilpasninger tilpasset vår virksomhet

Stian Bøttger Linna

5 av 5 stjerner

– Vår nye lagerseksjon på Rødmyr er både lager og kontor i felten for mitt malerfirma. Her har vi plass til maling og utstyr og kan gjøre enkle kontoroppgaver. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte litt større plass. 72 kvadratmeter er blitt i minste laget.

Runar Danielsen

5 av 5 stjerner

– Friheten ved å eie. At det er organisert som et sameie med vedtekter som vil ivareta trivsel. En stor verdi ved å eie sitt eget lager.

Geir Tore Kopperud

Brenna

Oslo

Østerhus

Østerhus

Borgeskogen

Rødmyr

Borgenhaugen

Sveberg, Trondheim

Hamar

Moss/Våler

Sviland

Gardermoen nord

Moland Park, Arendal

Blakstadheia, Froland

Vagle, Sandnes

Aksdal, Haugesund

Skjerven Næringsområde, Gjøvik

Vil du ha mer info?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt