fbpx

Trenger du et sted å lagre og å holde på med bilprosjektet? Lagring av campingvogn, bobil eller hva med båten? Hva med lagring av alt du ikke får plass til hjemme? Her kommer Lagerseksjoner inn i bildet.

Å ta godt vare på sine kostbare eiendeler har betydning for å ivaretar verdien. Med vinter og hardt vær store deler av året, er oppbevaring derfor noe som opptar oss nordmenn mye. De fleste av oss ønsker et egnet sted å lagre og å oppbevare sesongbaserte kjøretøy, som stort sett brukes i vårhalvåret og litt utpå høsten. Men ikke alle har den plassen som trengs. Har du irritert deg over at vanntankene på bobilen er frostsprengt i løpet av vinteren? Hvor skal du lagre alt når det ikke brukes, uten at det forfaller?

Lagerplass til campingvogn eller bobil

Våre lagerseksjoner er ypperlige for lagring av motorisert kjøretøy, campingvogn eller bobil. Mange bruker også våre lagerseksjoner som hobbyverksted eller som lager til henger, stilas og annet håndverkerutstyr. Mulighetene her er mange.

Her ser du en 144 m² stor seksjon Lagerseksjoner tilbyr. Dette blir din selveier lagerseksjon. En campingvogn med plass på tunet var vår spede start, les mer om bakgrunnen i vår Om oss-side.

 

Trygg lagring av dine eiendeler – der du selv er eier og bestemmer hundre prosent, er en av fordelene ved å eie lager fra Lagerseksjoner.

LES OGSÅ: Dette koster det å kjøpe og eie en av våre lagerseksjoner

Andre fordeler vi vil trekke frem er:

Felles sameie

Våre lagerseksjoner etableres i et felles sameie, etter samme modell som en selveierleilighet.

De fleste kjøperne våre synes et pent og ryddig uteområde er viktig. Det bidrar til god trivsel og positiv prisutvikling ved et eventuelt videresalg. Derfor har vi over tid utviklet sameievedtekter som ivaretar og regulerer dette på en trygg måte. Dette har vi fått gode tilbakemeldinger på fra flere av våre kjøpere.

En av våre kunder fokuserer nettopp på dette i sin anmeldelse:

Friheten ved å eie. At det er organisert som et sameie med vedtekter som vil ivareta trivsel. En stor verdi ved å eie sitt eget lager

Geir Tore Kopperud, kjøper av lagerseksjon på byggetrinn 2, Borgenhaugen (Kampenes) i Sarpsborg.

 

Fleksible størrelser

Størrelsen på våre lagerseksjoner er hovedsakelig på 72 m² og 144 m², men alle lagerseksjonene er fleksible innenfor aksesystemet 72-144-216 m² osv. Det betyr at hvis alle våre 144 m² på et sted er utsolgt, kan du likevel kjøpe to stykker av 72 m² uten vegg mellom. Lokalet fremstår da som et rom på 144 m².

Det er flere fordeler ved å kjøpe både 2 x 72 m² og å kjøpe 1 x 144 m². Kjøper du en stk 144 m², får du en endeseksjon, og disse har vinduer. På noen av våre prosjekt har du også mulighet til å kjøpe tilhørende uteareal til disse.

Kjøper du derimot 2 x 72 m² får du med 2 stk strømmskap, 2 porter, 2 dører og 2 røroppstikk/avløp. Her må du selv se hva du kan ha mest nytte av.

Erfaringsmessig: god prisstigning

Vi er forsiktige med å love noe om fremtidig prisøkning. Likevel ønsker vi her å peke på, at det for våre seksjoner historisk sett har vært en svært god prisstigning. Erfaringsmessig har steg én i verdiøkningen kommet fra prospekt til ferdigstillelse. Deretter har prisveksten på en lagerseksjon omtrentlig fulgt boligmarkedet.

Er det andre ting du lurer på?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål eller er interessert i noen av våre nåværende prosjekt.

 

Vil du ha mer info?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.