fbpx

FLEKSIBLE LAGERSEKSJONER PÅ ØSTERHUS, GRIMSTAD

FLEKSIBLE LAGERSEKSJONER PÅ ØSTERHUS, GRIMSTAD

FLEKSIBLE LAGERSEKSJONER PÅ ØSTERHUS, GRIMSTAD

Meld interesse

Fleksible lagerseksjoner på Østerhus, Grimstad. Ferdig i Mai 2021

Nå starter vi salget av nye lagerseksjoner i Byggetrinn 4 på Østerhus i Grimstad. Østerhus ligger tett på E18 og har ca 5 minutters kjøring til Grimstad sentrum.

Lagerseksjoner AS leverer fleksible og isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll. Seksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber.

Hvorfor leie når du kan eie selv?. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon på Østerhus.

Se lagerseksjoner.no eller dokumenter her i annonsen for prospekt og ytterligere informasjon.

Lagerseksjoner AS har til nå solgt over 300 eierseksjoner til fornøyde kjøpere.

Standard

 

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 144, 216 kvm osv.). Se vedlagte tegninger som viser eksempel på inndeling.

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 min (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon, grunnbelysning og tilkobling til port og trekkerør til fiber til hver seksjon. Egne strømmålere i teknisk rom.

Østerhus, Grimstad

Østerhus

Meld interesse