fbpx
Brenna
Ny satsing på Brenna

Ny satsing på Brenna

MIDT-TELEMARK: I høst kjøpte Lagerseksjoner AS to av tomtene i Midt-Telemark Næringspark. Her skal de sette opp 16 nye selveierseksjoner. Lagerseksjonene skal stå klare neste høst, og allerede er flere av dem solgt. 

CAMILLA MOEN
[email protected]


I høst kjøpte Grimstadfirmaet Lagerseksjoner AS to tomter i Midt-Telemark Næringspark. Her vil de bygge to lagerbygg som skal stå klare neste høst.

– Planen er å starte bygginga over nyttår så fort snøen har gått. Vi regner med at de er klare til september eller oktober neste år, forteller Sverre Engebretsen, salg og markedsansvarlig for Lagersksjoner AS.

Planen er å starte bygginga over nyttår så fort snøen har gått. Vi regner med at de er klare til september eller oktober neste år.

SVERRE ENGEBRETSEN
Lagerseksjoner AS

Lagerrommene bygges i to forskjellige størrelser, og prisene strekker seg fra 920 000 kroner til 1 790 000 kroner.

– Standardstørrelsen er 72 kvadratmeter, og så bygger vi noen doble lagerseksjoner på 144 kvadratmeter, sier Engebretsen og forklarer at det både er privatpersoner og bedrifter som er interessert i å kjøpe lagerseksjonene.

– Generelt sett selger vi femti-femti til private og til bedrifter. Vi ser at det er en del mindre firmaer som har behov for mer ideell lagringsplass og kjøper lagerseksjoner for å få den størrelsen de trenger på lagra. Blant de private så er det gjerne folk som har behov for oppbevaring av bobil, båt, campingvogn, eller som bruker lageret som et hobbyrom. Mange av dem som bor i leiligheter har gjerne ikke plass i garasje til oppbevaring og hobbyrom, så det er en gjennomgangsmelodi, sier Engebretsen.

Lagerseksjonene på Brenna leveres med opplegg til vann, avløp og fiber. I tillegg har de elektriske leddheiseporter, er isolerte og frostfrie.

– Vi ser at mange som bruker lagerrommene til hobbyverksted innreder enten med et minikjøkken eller et lite bad med dusj og toalett. Så vi klargjør for dette i alle seksjonene slik at de kan innrede slik de selv ønsker, forklarer Engebretsen.

Stor interesse

– Det har vært en veldig god respons på lagerseksjonene på Brenna. Vi har allerede solgt fire seksjoner og det er mange som har det til vurdering, sier Engebretsen.

Lagerseksjoner AS har siden de startet opp i 2017 bygget og levert over 200 lagerseksjoner flere steder i landet. Ideen kom da en av gründerne selv hadde behov for lagringsplass etter å ha flyttet inn i et boligfelt. Han innså at det ville bli for dyrt å kun bygge for eget behov og bestemte seg derfor for å bygge et lager med flere seksjoner. Det viste seg at behovet for lager- og hobbyrom delte han med mange flere. I løpet av 2020 overleverer de om lag 100 nye lagerseksjoner.

– Tidligere har vi solgt mye i større byer, så Brenna er et av de mindre stedene vi tester ut, men lokasjonen gjør at vi betjener både Bø og Gvarv. Fra før av har vi bygget fire bygg i Telemark. Byggene ligger i Skien og ble utsolgt ettertrykkelig. Det var en stor etterspørsel også etter at lagerseksjonene var solgt, forteller Engebretsen.

Brenna

Oslo

Østerhus

Østerhus

Borgeskogen

Rødmyr

Borgenhaugen

Sveberg, Trondheim

Hamar

Moss/Våler

Sviland

Gardermoen nord

Moland Park, Arendal

Vagle, Sandnes

Aksdal, Haugesund

Skjerven Næringsområde, Gjøvik

Meld interesse