fbpx

LAST NED PROSPEKT
BT 1

Ta kontakt for å sikre deg lagerseksjon i nytt prosjekt i Trøndelag (Røra)

Nye lagerseksjoner på Røra i Inderøy kommune. Kort vei til Steinkjer, Verdal og Levanger.

Røra Næringspark er lokalisert i Røra, Inderøy. Området ligger helt opp til E6 og jernbane, med gangavstand til Røra Stasjon. Næringsparken har tilgang til isfri havn og et betydelig industri og næringsutviklingsmiljø.

 • Reiseavstanden med bil til Steinkjer og Levanger er ca 20 km, til Værnes ca 70 km og til Trondheim ca 100 km. Kort vei fra Røra til Fosen via FV 755 (knutepunkt mellom jernbane, E6 samt FV 755).
 • 10 minutter fra Verdal og Verdal Industripark, med tilgang til isfri havn og et betydelig industri og næringsutviklingsmiljø.

Interessert i selveid lagerseksjon på 72 eller 144 kvm her? Sett deg som interessent (fyll ut skjema) – og vi vil ta kontakt med mer info så snart som mulig. Du kan også kontakte oss direkte:

Roger Stalheim

Avdelingsleder

Tlf: +47 971 75 745

[email protected]

Simon Fredrik Gundersen

Prosjektleder

Tlf: +47 413 58 024

[email protected]

Lagerseksjonene leveres med:

 • opplegg for vann, avløp/toalett og fiber
 • elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.
 • underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet
 • hvert bygg er sikret med betongbrystning ca 100 cm opp på yttervegg (dette er svært viktig for å unngå slitasjeskader på vegg over tid)

Hva:

 • Selveid lager i egen seksjon i felles bygg. Sameiet drifter hvert enkelt bygg – du kjøper bare selve seksjonen.
 • ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har også god plass til utstyr og verktøy.
 • Standardstørrelser på 72 og 144 kvm (mulig å slå sammen 2 stk 72 kvm til en 144 kvm – eller øke fra 144 til 216, 288, 360 osv. 72 kvm er minste nedre størrelse)
 • isolerte
 • fleksible på størrelse og type bruk

Hvem: 

Lagerseksjoner Trøndelag AS leverer fleksible og isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, verksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Seksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber.

Satsningen med Lagerseksjoner Trøndelag har frem til nå bestått av ett prosjekt på Sveberg i Hommelvik kommune (oppstart i 2020). Etterspørselen der har vært svært stor. Her har vi ferdigstilt og overlevert bygg 1, 2 og 3 til kunder (på tilsammen 42 seksjoner) og er nå i gang med å bygge bygg nr 4, 5, 6 og 7 på Sveberg – tilsammen 112 seksjoner når alt er ferdigstilt (i løpet av 2022).

Med dette prosjektet på Røra i Inderøy kommune utvides satsningen i Trøndelag ytterligere.

Lagerseksjoner AS ble etablert i 2017 da en  av gründerne selv trengte lagerplass og plass til hobbyvirksomhet etter å ha flyttet inn nytt hus i boligfelt.  Kona var også lei av å se på campingvogna som tok plass på tunet. Det viste seg å bli dyrt å bygge bare for eget behov, og idèen om et bygg med flere lagerseksjoner vokste frem. Det første bygget ble satt opp i Grimstad og ble altså bygget for å dekke eiernes egne plassbehov til lager og hobby.

Se her 3D visning av en seksjon på 144 kvm:

Se her 3D visning av en seksjon på 72 kvm:


Røra, Inderøy

Ta kontakt for å sikre deg lagerseksjon i nytt prosjekt i Trøndelag (Røra)