fbpx

Lagerseksjoner på Sviland, Sandnes

 

Lagerseksjoner på Sviland, Sandnes

 
 
 

Lagerseksjoner på Sviland, Sandnes

 
 
 

Lagerseksjoner på Sviland, Sandnes

 
 
 

Nye lagerseksjoner på Sviland, Sandnes.

Trinn 1, 2, 3 og 4: Alt utsolgt! Alle bygg skal stå klare i mars 2022.

Første bygg overtas i desember 2021 (BT1). Deretter følger de påfølgende byggetrinn måned for måned. (BT2 = januar, BT3 = februar, BT4 = mars 2022). 

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Siden 2017 har vi solgt ca. 500 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere i Aksdal (Haugesund), Arendal, Lillesand, Grimstad, Skien, Bø, Sandefjord, Enebakk, Moss/Våler, Sarpsborg, Hamar, Gjøvik og Trondheim. Nå tilbyr vi vårt konsept også på Sviland i Sandnes. Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se også våre referanser.

Seksjonene er isolerte, og fleksible på størrelse og type bruk. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber og har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Dette er en god investering, og du er ikke avhengig av andre. Her bestemmer du selv. Vi starter byggingen til sommeren og har første bygget klart i desember 2021. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager-/garasjeseksjon på Brenna.

 

Adkomst

Ta av E39 på avkjørsel nr 27 og kjør fv516 nordover. Etter 2,8 km, ta til høyre i rundkjøring inn på fv316 Noredalsveien. Etter 2,6 km, ta til høyre inn på fv315 Svilandveien. Etter 1,0 km, ta til venstre.

 

Standard

 

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 145, 217 kvm osv.).

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Sviland, Sandnes

Les mer på Finn.no

Sviland, Sandnes

Meld interesse for Sviland