fbpx

Ja takk, jeg er interessert i kjøp av lagerseksjon på Sviland, Sandnes.

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg:

Velg størrelse

Endelig bygger vi flere lagerseksjoner på Sviland!

Salget på byggetrinn 5 har startet.

 

 

Den enkleste måten å komme i kontakt med oss på er å ringe/maile oss. Du kan også legge igjen info i skjema på denne siden, så hører du fra oss!


Einar Kolstad
E-post: [email protected]
Mobil: +47 915 48 658

 

Lagerseksjonene leveres med:

  • opplegg for vann, avløp/toalett og fiber
  • elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.
  • underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet
  • hvert bygg er sikret med betongbrystning ca 100 cm opp på yttervegg (dette er svært viktig for å unngå slitasjeskader på vegg over tid)

Hva:

  • Selveid lager i egen seksjon i felles bygg. Sameiet drifter hvert enkelt bygg – du kjøper bare selve seksjonen.
  • ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har også god plass til utstyr og verktøy.
  • Standardstørrelser på 72 og 144 kvm (mulig å slå sammen 2 stk 72 kvm til en 144 kvm – eller øke fra 144 til 216, 288, 360 osv. 72 kvm er minste nedre størrelse)
  • isolerte
  • fleksible på størrelse og type bruk

Hvorfor leie når du kan eie selv? Hvorfor bygge selv, når du kan få det bygd? Dette er en god investering, og du er ikke ansvarlig for noe eller avhengig av andre.

Hvem: 

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Vi har solgt over 700 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere på 15 ulike lokasjoner i Norge:  Arendal (Moland Park), Aksdal (Haugesund), Froland, Grimstad, Lillesand, Skien, Bø, Sandefjord, Ytre Enebakk (Oslo), Gardermoen Nord, Sarpsborg, Moss/Våler, Hamar, Gjøvik, Sandnes og Trondheim.

Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se referanser her eller her på Facebook.

Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon på Sviland.

 

Adkomst

Fra Sandnes: Ta av E39 på avkjørsel nr 27 og kjør fv516 nordover. Etter 2,8 km, ta til høyre i rundkjøring inn på fv316 Noredalsveien. Etter 2,6 km, ta til høyre inn på fv315 Svilandsveien. Etter 1,0 km, ta til venstre.

 

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 145, 217 kvm osv.).

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

 

Se her 3D visning av en seksjon på 144 kvm:


Se her 3D visning av en seksjon på 72 kvm:


Sviland, Sandnes

Last ned prospekt

Sviland, Sandnes