Hopp til innholdet

Vi skaper rom for muligheter

Friheten ved å eie

Kundehistorier | 28. mars 2022
Ove hadde drevet bensinstasjoner i 24 år, da han for et par år siden bestemte seg for å finne på noe helt nytt. Den fingernemme og praktisk anlagte gründeren etablerte Arendal Eiendomsservice med vaktmestertjenester og maskinutleie.

Det gikk ikke lenge før behovet for mer lagerplass meldte seg. Etter å ha vurdert ulike alternativer i et års tid, dukket det opp en mulighet som passet ham perfekt. En 144 kvadratmeter stor selveiet lagerseksjon med tilhørende inngjerdet utelager og sentral beliggenhet.

Ove starter gjerne arbeidsdagen i grålysningen. I dag har han først vært ute på vaktmesteroppdrag. Nå venter vedlikehold og reparasjoner av maskinene han bruker i arbeidet og leier ut. Lagerseksjonen er lys og romslig, og kanskje viktigst av alt: han eier den selv. – Jeg har aldri likt å leie. Føler jeg står mye friere ved å eie selv. Dersom behovene mine skulle endre seg så kan jeg leie ut deler av lokalet eller hele, uten alt styret som følger med en leiekontrakt, forklarer Ove.

Meld interesse for 144 kvm lagerseksjon

Lagerseksjonen Ove eier ligger i et bygg med totalt 16 selveide lagerseksjoner. I felleskap utgjør de et sameie. Sameieorganiseringen gjør at man kan føle seg trygg på at vedlikehold, snørydding og andre praktiske oppgaver blir tatt hånd om. Mange av seksjonene er dessuten eiet av næringsdrivende, og selv om de alle er relativt nyinnflyttet merker Ove at det er i ferd med å utvikle seg et gunstig miljø.

“Det er flere av oss som driver virksomheter i beslektede næringer og innimellom dukker det opp situasjoner hvor vi har bruk for hverandres tjenester. En av naboene mine her driver med kranbiler og han har jeg benyttet flere ganger”
- Ove

Han forteller at det er stor etterspørsel etter næringslokaler i området, og når muligheten først byr seg så gjelder det å være kjapp på avtrekkeren. Morrows nye giga-batterifabrikk skaper optimisme og driv i næringslivet, og han ser for seg at den positive utviklingen vil øke på i årene fremover. – I tillegg til at lagerseksjonen dekker behovene mine her og nå, så ser jeg på den som en sparebøsse. Den dagen jeg eventuelt velger å selge, så forventer jeg å få igjen det jeg betalte og vel så det, sier Ove fornøyd.

Relaterte artikler

Omtale i «Nytt og nyttig for bedrifter»

Petter Bjarnastein flyttet til et nytt boligfelt, men manglet både lagerplass og et sted for hobbyvirksomhet – det var da idéen om et bygg med flere lagerseksjoner vokste frem.

Kontakt oss

Loading...

Takk, for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse.
Vi opplever fra tid til annen at e-post fra oss havner i spam/søppelpost - sjekk gjerne denne mappen.

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi driver med her:
Om oss


En lagerseksjon er et mulighetsrom

Noen har behov for et lager til bedriften sin, eller lagringsplass til bobilen, campingvogna eller båten. Andre drømmer om sitt eget hobbyverksted for å mekke, pusse eller snekre.

Lagerseksjoner bygger og selger fleksible og isolerte lagerrom med gode kvaliteter og brukervennlige løsninger. Du tilpasser det til dine behov og dine drømmer.

Les mer om oss her

Kontakt oss

Loading...

Takk for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse.

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi driver med her:

Om oss