Hopp til innholdet

Vi skaper rom for muligheter

Finansiere kjøp av lagerseksjon

Vi samarbeider med Sparebanken Sør for å tilby finansiering.
Fordelen med å søke lån hos dem er at disse rådgiverne allerede kjenner produktet vårt godt.

Sammen finner vi en løsning

Lagerseksjoner har samarbeidet med Sparebanken Sør siden selskapet ble etablert i 2017, og denne banken har finansiert samtlige bygg som er bygget siden den gang. Sparebanken Sør kjenner derfor våre lagerseksjoner meget godt og vil gjerne være med å finansiere et kjøp også for våre seksjonskjøpere.

Kristine Waage profilbilde

Kristine Waage, Bedriftsrådgiver Sparebanken Sør

Nils Ronny

Nils-Ronny Andresen-Simensen, Autorisert finansiell rådgiver

Kristine (bedriftskunder) eller Nils-Ronny (privatkunder) har allerede finansiert kjøp av mange lagerseksjoner for våre kunder. Tar du kontakt med en av dem, vil du møte en kunderådgiver som forstår produktet vårt og ditt behov. Dette gjør det mulig med en enkel og rask prosess for å finansiere din lagerseksjon.

Kontakt Sparebanken Sør


Hva andre bruker lagerseksjonen til

Gode muligheter for ung gründer

Skal man lykkes, må man satse. Victor kan krysse av for begge deler. Den 26 år gamle gründeren har over et par års tid bygget opp VBG Auto til en bilforhandler med fornøyde kunder over hele landet. Men det er ikke bare kundene som er fornøyde. Victor kan smile han også. Bilbutikken går godt, og investeringen i en selveiet lagerseksjon har gjort hverdagen enklere og driften mer lønnsom.

Et sted for hele familien

En lagerseksjon er et rom med muligheter. Det kan dekke mange ulike behov, og det var ikke først og fremst behovet for mer lagerplass som fikk Tor Erik og Aina til å kjøpe deres. Det var sønnen i huset og hans lidenskap for å mekke og skru som gjorde at de fikk lagertanker. Men ganske raskt etter at lagerseksjonen var kjøpt og tatt i bruk, utviklet det seg til å bli et sted for hele familien.

Lagerseksjon er min beste investering

Livet ble med et enklere da Øyvind og familien flyttet fra villa med hage og dobbelt garasje, og inn i ny leilighet. Leiligheten var lettstelt, og hagestell og vedlikehold tilhørte fortiden. Alt var likevel ikke rosenrødt.

Friheten ved å eie

Ove hadde drevet bensinstasjoner i 24 år, da han for et par år siden bestemte seg for å finne på noe helt nytt. Den fingernemme og praktisk anlagte gründeren etablerte Arendal Eiendomsservice med vaktmestertjenester og maskinutleie.

Kontakt oss

Loading...

Takk for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse.

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi driver med her:

Om oss