Hopp til innholdet

Vi skaper rom for muligheter

Her blir det 24 lagerseksjoner i løpet av året

Presse | 23. januar 2023
Lagerseksjoner beveger seg nordover. Brønnøysund er den første tomten som er kjøpt nord for Trøndelag.


– Den største prisdriveren for våre prosjekter har vært tomtepriser, som varierer veldig. Vi har kjøpt tomter fra 750 kroner per kvadratmeter ferdig opparbeidet til 4.000 kroner per kvadratmeter uten opparbeidelse. Da blir prisene deretter. I Brønnøysund har vi fått tomt til cirka 1200 kroner per kvadratmeter, ferdig opparbeidet, og det mener vi er et bra utgangspunkt, sier Lagerseksjoner-sjef Roger Stalheim. Han leder selskapets satsning i Midt-Norge og Nord-Norge.

Estetikk, utseende og kvalitet er viktig.

– Vi har fokus på kvalitet. I prinsippet er det veldig enkle bygg, men det er lagt mye tid og omtanke i kvalitet og detaljer. De skal se like ut om 20 år. Derfor bruker vi blant annet betongbrystning for at bygget skal se så pent ut som mulig så lenge som mulig. Vi prøver å bygge ting vi ville kjøpt selv. Selv har jeg to seksjoner i privat eie, sier Stalheim.

Urbanisering = behov

Lagerseksjoner har basert sitt forretningskonsept på urbaniseringstrenden i Norge.

– Grovt sett så kan man si at mange voksne folk har solgt enebolig og fyttet i leilighet de siste årene. Så finner de plutselig ut at de mangler lagringsplass til ting.

– Det er den mest typiske kunden. Det er også noen som lager «mancave», for å si det på godt norsk. Gutterom med mesaninetasje og hobbyverksted for bilentusiaster.

Lagrene har innlagt strøm, vann, avløp og bredbånd. Det er lagt rør i veggene for å romme skjult elektrisk anlegg.

Les hele artikkelen i Brønnøysunds avis (PDF) her!

Aktuell lokasjon:

Kontakt oss

Loading...

Takk, for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse.

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi driver med her:
Om oss

En lagerseksjon er et mulighetsrom

Noen har behov for et lager til bedriften sin, eller lagringsplass til bobilen, campingvogna eller båten. Andre drømmer om sitt eget hobbyverksted for å mekke, pusse eller snekre.

Lagerseksjoner bygger og selger fleksible og isolerte lagerrom med gode kvaliteter og brukervennlige løsninger. Du tilpasser det til dine behov og dine drømmer.

Les mer om oss her

Kontakt oss

Loading...

Takk for at du tar kontakt med oss!

Vi har mottatt din henvendelse.

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi driver med her:

Om oss