fbpx

LAST NED PROSPEKT

Ta kontakt for å sikre deg lagerseksjon i nytt prosjekt på Sveberg

Sveberg – i sommer starter salget på byggetrinn 4!

Nye lagerseksjoner på Sveberg, i Hommelvik kommune. Kun 10 min. kjøring til Værnes lufthavn og 10 min. kjøring til Trondheim. Etter mye etterspørsel etter flere bygg og seksjoner, starter vi nå opp med, i første omgang, et nytt bygg (byggetrinn 4) på Sveberg. Om alt går etter planen blir det byggetrinn 5 og 6 også. NB! Vær tidlig ute for å sikre deg en lagerseksjon (ta kontakt for mer info). 

Lagerseksjoner Trøndelag AS leverer fleksible og isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, verksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Seksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber.

Oppvarmingsløsning kan bestilles som tilvalg. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 min (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4×4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Intern vannmåler for seksjonen og sanitær utstyr er tilvalg. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Byggetrinn 1, 2 og 3 er utsolgt – ta kontakt for å sikre deg lagerseksjon på byggetrinn 4 på Sveberg i Trøndelag.

Roger Stalheim

Avdelingsleder

Tlf: +47 971 75 745

[email protected] 

Sveberg, Trondheim